Via 'Mijn catalogen' kom je terecht in het overzicht van jouw eigen catalogen.

Om een nieuwe cataloog aan te maken, druk je op onderstaande knop.

Vervolgens geef je de naam in van de nieuwe cataloog en selecteer je de optie 'Zichtbaar voor alle vestigingen'.

Je kiest zelf of de cataloog al dan niet bewerkt mag worden door onze medewerkers. We raden echter aan om deze optie niet aan te vinken zodat we je makkelijk kunnen helpen bij eventuele aanpassingen.

Wanneer je op 'Opslaan' klikt, is je nieuwe cataloog aangemaakt en zichtbaar op zowel je startpagina als in het overzicht onder 'Mijn catalogen'.

Om een product toe te voegen aan een van jouw catalogen is er een knop voorzien rechts van de productomschrijving. Je selecteert in het keuzemenu de gewenste cataloog en vervolgens wordt het artikel hierin toegevoegd.

Om een artikel te verwijderen uit een cataloog ga je naar de inhoud van de cataloog (via 'Mijn catalogen') en druk je op het prullenbakje.

Je kan ook meerdere artikelen selecteren en ze tegelijk uit je cataloog verwijderen door bovenaan op 'Verwijder geselecteerde artikelen' te klikken.