Hoe kan ik inloggen in M|Shop?

Gewijzigd op Mon, 23 Nov 2020 om 02:27 PM

Onderaan elke pagina van www.metro.be  vind je de mogelijkheid terug om naar de startpagina van onze online diensten te gaan.

Je kan ook rechtstreeks naar deze startpagina gaan door te surfen naar https://delivery.metro.be.

Rechtsboven vind je de knop 'Inloggen' terug waarna je terechtkomt op het inlogscherm.

Je geeft vervolgens jouw unieke gebruikersnaam en wachtwoord in die je bij de opstart gekregen hebt van jouw Customer Manager.