Hoe kan ik een bestelling plaatsen in M|Shop?

Gewijzigd op Mon, 23 Nov 2020 om 02:10 PM

Wanneer je jouw gekozen producten hebt toegevoegd, ga je naar de inhoud van het winkelmandje.

Je krijgt hier een duidelijk overzicht van al jouw geselecteerde producten en hebt hier nog de mogelijkheid om eventuele aanpassing uit te voeren. Wanneer je klaar bent en de bestelling wilt versturen heb je twee mogelijkheden.
De eerste mogelijkheid “Bestelling onmiddellijk verzenden” laat je toe om via één knop de bestelling te versturen op je eerstvolgende, afgesproken leverdag (aangegeven in het overzicht).

Wil je graag een andere leverdag selecteren of een factuurcommentaar toevoegen, maak dan gebruik van de tweede mogelijkheid “Bestelling controleren voor verzending”.

Door vervolgens op “Bestelling verzenden” te klikken wordt deze doorgestuurd voor verwerking.