Ik ben mijn paswoord vergeten voor M|Shop

Gewijzigd op Mon, 23 Nov 2020 om 12:33 PM

Wanneer je je login en/of paswoord vergeten bent, dan kan je terecht bij onze klantendienst op het nummer 03/600 18 00 of via e-mail op contact@metrofsd.be. Onze diensten zijn 24/7 beschikbaar.

Wanneer je nog geen klant bent, verwijzen wij je graag door naar ons online aanvraagformulier via deze link .

Wanneer je reeds een aanvraag deed, maar nog geen login en paswoord hebt ontvangen van ons, neem dan contact op met jouw Customer Manager om de status van jouw aanvraag te bekijken.

Wij stellen alles in het werk om je zo snel mogelijk terug te kunnen laten bestellen.