Welke artikelen kan ik bestellen bij METRO Delivery Service?

Gewijzigd op Mon, 04 Jan 2021 om 08:21 AM

Om toegang te krijgen tot onze webshop (M|Shop),  heb je een login en een paswoord nodig. Indien je nog niet over een login en een paswoord beschikt, gelieve dan het online aanvraagformulier in te vullen.

Wanneer je bent ingelogd, krijg je toegang tot duizenden producten. Via een zoekveld kan je op woorden, beschrijving of artikelnummer zoeken.

Bij aanmaak van je account, stellen we eveneens graag een persoonlijke catalogus voor jou samen. Hierin vind je snel jouw favoriete producten terug. M|Shop beschikt daarnaast over tal van handige functionaliteiten om op een eenvoudige manier bestellingen (opnieuw) te plaatsen.