Onze webshop (M|Shop) functioneert het best met Google Chrome en we adviseren jou dan ook om steeds Google Chrome te gebruiken.

• Wanneer je nog geen klant bent, verwijzen wij je graag door naar ons online aanvraagformulier via deze link.

• Wanneer je reeds een aanvraag deed, maar nog geen login en paswoord hebt ontvangen van ons, neem dan contact op met jouw Customer Manager om de status van jouw aanvraag te bekijken.

• Wanneer je wel al een login en paswoord hebt ontvangen, maar er niet in slaagt om in te loggen, dan kan je terecht bij onze klantendienst op het nummer 03/600 18 00 of via e-mail op contact@metrofsd.be. Onze diensten zijn 24/7 beschikbaar.

Wij stellen alles in het werk om je zo snel mogelijk terug te kunnen laten bestellen.